Kloakarbejde

Kloakarbejde for private husejere og erhvervskunder

Har du brug for professionel hjælp til dit kloakarbejde?

Har du behov for ny kloakering, eller har du brug for professionel hjælp til kloakseparering? Uanset hvilken form for kloakarbejde du har brug for professionel hjælp til, så kan vi hos Voergaard Entreprenør og Kloak ApS hjælpe dig.

Vi er et entreprenør- og kloakfirma med base i Malling, der udfører kloakarbejde for både private husejere og forskellige typer erhvervskunder. Fra vores egen adresse kører vi ofte ud til opgaver i Horsens, Skanderborg, Aarhus og omegn, men vi kører også gerne ud til opgaver flere andre steder.

Eksempler på hvordan vi kan hjælpe dig

Vi har både kompetencerne, udstyret og erfaringen, der skal til for at kunne varetage mange forskellige kloakopgaver. Vi kan blandt andet være behjælpelige i forbindelse med:

  • ​Indvendig kloakering
  • ​Udvendig kloakering
  • ​Kloakseparering
  • ​Pumpebrønde
  • ​Meget andet kloakarbejde.
  • Montering af rottespærre

I forbindelse med kloakarbejdet kan vi naturligvis også selv udføre alt relevant gravearbejde såvel som reetablering af flisebelægning, beplantning og så videre. Desuden udfører vi også jordarbejde og støbearbejde

Vi kan sikre dig et effektivt og veludført stykke arbejde

Når du vælger at lade os varetage dit kloakarbejde, så kan du forvente at få udført dit arbejde effektivt, uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Vi har investeret i en to tons gravemaskine med forlænget gravestick, som blandt andet hjælper os med at komme ned i en dybde, hvor vi kan udføre stort set alle former for kloakarbejde

Kontakt os og indhent et skræddersyet tilbud på din opgave

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på dit kloakarbejde. Vi tilbyder skræddersyede priser, og vi beregner derfor også gerne en skræddersyet pris på lige netop din opgave.

Vi varetager stort set alle opgaver inden for kloakfaget for både private kunder såvel som erhvervskunder, og vi har både det rette udstyr og det rette mandskab, der skal til for at sikre et veludført resultat.

Kontakt os

Har i spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud - så skriv eller ring endelig

​Tlf.: 28 25 31 84

E-mail: voergaardentreprenoer@gmail.com

Har du spørgsmål?

Voergaard Entreprenør og Kloak ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en e-mail​

Adresseinformation

Voergaard Entreprenør og Kloak ApS – CVR: 42994073