Jordarbejde​

Jordarbejde og gravearbejde

Vi varetager opgaver for både private og erhverv

Skal du have gravet ud til en tilbygning, skal du have anlagt en ny græsplæne, eller har du brug for hjælp til bortkørsel af jord? Hos Voergaard Entreprenør og Kloak ApS står vi klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel hjælp i forbindelse med grave- og jordarbejde.

Vi varetager opgaver for både private husejere og for en række forskellige former for erhvervskunder. Fra vores egen adresse i Malling kører vi blandt andet ud til opgaver i Skanderborg, Aarhus, Horsens og flere andre nærliggende byer. Skal vi også køre ud forbi din adresse?

Vi kan udføre mange forskellige former for jordarbejde

Jordarbejde kan dække over mange forskellige opgaver. Vi har både udstyret og kompetencerne til at kunne udføre mange forskellige former for jord- og graveopgaver. Det kan for eksempel være i forbindelse med:

  • ​Anlægning af græsplæne
  • ​Anlægsarbejde
  • ​Belægningsarbejde
  • ​Beplantning
  • ​Bortkørsel af jord.

Vi kan med andre ord være med fra start af, når du har brug for en skal have gravet ud på din grund, og skal du have udført støbe-, anlægs-, kloakarbejde eller lignende, så kan vi også være behjælpelige med dette. Vi sørger naturligvis for at bortskaffe den jord, vi har gravet op, så du ikke selv skal tænke på det.

Vi har investeret i en effektiv gravemaskine

Vi har for nyligt investeret i en utrolig effektiv gravemaskine; en minigraver på to tons med forlænget gravestick. Det giver os mulighed for at komme til de fleste steder, samtidig med at vi stadig kan komme godt ned i dybden i forbindelse med eksempelvis pumpebrønde, der skal graves 2-3 meter ned.

For dig betyder det, at vi kan udføre dit gravearbejde og øvrige jordarbejde effektivt og sikkert, og det kan især være en fordel de steder, hvor der ellers ikke ville være plads til en tre tons gravemaskine.

Kontakt os og få beregnet en pris på din opgave eller hør mere

Vi tilbyder skræddersyede priser på vores jord- og gravearbejde, og vi beregner derfor gerne en pris til dig i form af et uforpligtende tilbud på en specifik opgave. Du skal bare kontakte os for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os

Har i spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud - så skriv eller ring endelig

​Tlf.: 28 25 31 84

E-mail: voergaardentreprenoer@gmail.com

Har du spørgsmål?

Voergaard Entreprenør og Kloak ApS sidder klar til at modtage din henvendelse. Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Send en e-mail​

Adresseinformation

Voergaard Entreprenør og Kloak ApS – CVR: 42994073